Field Service Engineer WTB | Machinebouw | Amsterdam | Fulltime

Wil je werken als field service engineer bij een internationale machinebouwer? Heb je verstand van mechanica en vind je het geen probleem om 90% van  de tijd van huis te zijn!  Dan is dit de baan die je zoekt!

 

Werkomgeving

Onze opdrachtgever is actief binnen de foodsector en is een bekende internationale machinebouwer. Binnen haar marktsegment is deze machinebouwer wereldwijd marktleider.

 

Functieomschrijving

In de rol van Field Service Engineer WTB assisteer je bij de installatie van nieuwe apparatuur en productielijnen. Je bent verantwoordelijk voor de mechanische opbouw en afstelling, de revisie van apparatuur en het verhelpen mechanische storingen. Daarnaast geef je instructies aan lokale operators en onderhoudspersoneel.

 

Functie eisen

Als field service engineer ben je bereid om minimaal 90% van de tijd internationaal te werken. Daarnaast vraagt onze opdrachtgever:

  • Minimaal 2 jaar ervaring in het veld als field service engineer binnen de machinebouw.
  • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.
  • Afgeronde MTS opleiding bij voorkeur richting de werktuigbouwkunde.
  • Ervaring met Tig lassen en het lezen van technische schema’s.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden en een zelfstandige werkhouding.

     
Aanbod

Onze klant biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, de salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de € 3.500,- en € 4.000,- bpm afhankelijk van kennis er werkervaring.

  • Vaste aanstelling na gebleken geschiktheid.


Trefwoorden

Field Service Engineer, Commissioning Engineer, Inbedrijfsteller, Machinebouw, Werktuigbouwkude, WTB, Electrotechniek, Electro, Servicemonteur, Inbedrijfsteller, Buitendienst monteur, Internationaal, mechanical, electrical, inbedrijfstellen, machine, fieldservice, int 


Specialisme 

MB Recruitment is gericht op het bemiddelen van personeel binnen de machine- en apparatenbouw. Heb jij ervaring als Field Service Engineer, Mechanical Engineer, Software Engineer, Hardware Engineer, Project Manager, Werkvoorbereider, Inkoper, Sales Engineer of Sales Manager dan helpen wij je graag naar de baan die past bij jouw wensen en ambities. 

Niveau
MBO
Provincie
Noord-Holland

Online solliciteren

Upload requirements
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van MB Recruitment.