Software Engineer | Machinebouw | Den Haag | Fulltime

Wil je werken als Software Engineer bij een innovatieve machinebouwer en heb je ervaring met het programmeren van PLC's? Dan kan je direct aan de slag!

 

Werkomgeving

Onze opdrachtgever is internationaal actief binnen de groenten en fruit industrie en levert geautomatiseerde productielijnen voor de handling van groenten en fruit. Ze verzorgt hierbij het gehele traject van design, productie, installatie, onderhoud en service.

 

Functieomschrijving

In de functie van Software Engineer PLC werk je in een team met andere engineers en ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van I/O lijsten en het schrijven van PLC programma’s en de inbedrijfname van de installaties op locatie. Aangezien deze organisatie internationaal georiënteerd is, is een goede beheersing van de Engelse taal zowel in woord als geschrift een must.

 

Functie eisen

Voor deze functie zoeken we Software Engineer op HBO niveau met een elektrotechnische achtergrond. Je hebt ervaring in het schrijven van PLC programma’s en kennis van aandrijftechnieken. Je bent gewend om te werken binnen een projectomgeving en beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur heb je gewerkt met besturingssystemen van Omron en Siemens S7. Daarnaast heb je ervaring met hogere programmeer talen zoals C#. Je bent bereid om voor kortere periodes van huis te zijn voor de inbedrijfname van de installaties op locatie.

 

Aanbod

Salarisindicatie tussen de €3,000- en € 4.500,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring. Goede interne opleiding- en doorgroeimogelijkheden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Trefwoorden
Software Engineer, PLC Programmeur, Electrotechniek, Electro, Elektro Tia Portal, Allen Bradley, S7, Machinebouw, SCADA, Industriële Automatisering, Electrical, Elektrotechniek, control, controls, system, systems, besturingstechniek, automation PLC/SCADA, besturing, Siemens, machine, Omron, C#


Specialisme
MB Recruitment is gericht op het bemiddelen van personeel binnen de machine- en apparatenbouw. Heb jij ervaring als Field Service Engineer, Mechanical Engineer, Software Engineer, Hardware Engineer, Project Manager, Werkvoorbereider, Inkoper, Sales Engineer of Sales Manager dan helpen wij je graag naar de baan die past bij jouw wensen en ambities.  

 

Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland

Online solliciteren

Upload requirements
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van MB Recruitment.