Field Service Engineer | Commissioning Engineer | Machinebouw | Rotterdam | Fulltime

Wil je veel van de wereld zien en werken als commissioning engineer bij een machinebouwer die actief is binnen de foodsector? Reageer dan vandaag nog!

 

Werkomgeving

Onze opdrachtgever is een machinebouwer die internationaal actief is in het leveren van complexe hightech productielijnen binnen de foodsector. Deze productielijnen worden voor meer dan 90% geëxporteerd naar het buitenland. Het afgelopen decennium is deze organisatie hard gegroeid. Deze machinebouwer levert state of the art productielijnen die zorgen voor miljoenen besparingen doordat ze lijnen ontwikkeld met een zeer hoge output en nauwkeurigheid die het productieproces verder automatiseren. Onze klant staat in de markt bekend als zeer innovatief.

 

Functieomschrijving

Als Commissioning Engineer ben je verantwoordelijk voor de inbedrijfname van productielijnen op locatie zowel nationaal als internationaal. Je bent hierbij verantwoordelijk voor zowel het mechanische als elektrische gedeelte van de machine en weet het een en ander van besturingstechniek. Je verzorgt de inbedrijfname en regelt de machine af. Op locatie zal je veelal een groep lokale monteurs aansturen. Tevens train je de operateurs en de onderhoudsmonteurs op locatie.

 

Functie eisen
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de machinebouw. 
  • HBO werk- en denkniveau. Kennis van moderne besturingstechniek, ervaring met Allen Bradley is een pré. 
  • Leidinggevende capaciteiten en een zelfstandige werkhouding. 
  • Bereidheid om internationaal te werken voor periodes van 2 tot 4 weken. 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
  • Bereidheid om voor minimaal 50% van de tijd internationaal te werken.
     
Aanbod

Onze opdrachtgever is een warme en sociale organisatie waar mensen met plezier werken! Er wordt veel aan kennisopbouw en innovatie gedaan en geïnvesteerd in opleiding en training. De organisatie wil bij gebleken geschiktheid medewerkers graag aan zich verbinden middels een vaste aanstelling.


Trefwoorden
Field Service Engineer, Commissioning Engineer, Inbedrijfsteller, Machinebouw, Werktuigbouwkude, WTB, Electrotechniek, Electro, Servicemonteur, Inbedrijfsteller, Buitendienst monteur, Internationaal, mechanical, electrical, inbedrijfstellen, machine, fieldservice, int 


Specialisme
MB Recruitment is gericht op het bemiddelen van personeel binnen de machine- en apparatenbouw. Heb jij ervaring als Field Service Engineer, Mechanical Engineer, Software Engineer, Hardware Engineer, Project Manager, Werkvoorbereider, Inkoper, Sales Engineer of Sales Manager dan helpen wij je graag naar de baan die past bij jouw wensen en ambities.  

 

Niveau
MBO/HBO
Provincie
Zuid-Holland

Online solliciteren

Upload requirements
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van MB Recruitment.