Electrical Engineer | Hardware Engineer | Machinebouw | Rotterdam | Fulltime

Je hebt een MBO of HBO electro achtergrond en ervaring als Hardware Engineer. Je staat open voor een vervolgstap in je carrière bij een groeiend bedrijf actief in de machinebouw die bekend staat als een zeer prettige werkgever die investeert in mensen. 

Klinkt dit als de baan voor jou neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over de organisatie en functie!

 

Werkomgeving

Onze opdrachtgever is een gerenomeerd Nederlands familiebedrijf actief binnen de internationale machinebouw. Onze klant onderscheidt zich door de hoge mate van innovatie, productiesnelheid en nauwkeurigheid van de productielijnen die ze ontwerpt. Deze vooruitstrevende organisatie heeft een goed gevulde orderportefeuille en staat in de markt bekend als een uitstekende werkgever. Wereldwijd staat dit bedrijf bekend als een trendsetter binnen haar marktsegment.

 

Functieomschrijving

In deze mooie uitdagende baan als Hardware Engineer werk je samen met zo'n 6 collega's op de afdeling hardware. Als Hardware Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van de hardware van de op te leveren productielijnen. Je wordt vanaf de ontwerpfase betrokken bij het ontwerp en werkt in multidisciplinaire teams nauw samen met mechanica- en softwarespecialisten. Je voorziet de elektromonteurs op de werkvloer van overzichtstekeningen en definitieve schema’s voor de bouw van de panelen en aan te leggen bekabeling. Tevens voer je de supervisie over de bouw hiervan.

De organisatie is sterk in ontwikkeling en er wordt een actieve rol van je verwacht bij optimaliseringstrajecten zowel op technisch als organisatorisch gebied.

 

Functie eisen

Je hebt een HBO elektrotechnische opleiding genoten of een MBO opleiding met meer dan 5 jaar werkervaring binnen de machinebouw. Onze klant zoekt professionals die goed functioneren binnen multidisciplinaire projectorganisaties. Tevens ben je in staat om zelfstandig te werken aan taken die specifiek vallen binnen jouw specialisme. Als je voor kortere periodes incidenteel wil werken in het buitenland is dat een pré.

 

Aanbod

Werken binnen een stabiele groeiende organisatie die doorgroeimoelijkheden biedt en continu investeert in opleiding en training. Deze organisatie biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en er heerst een prettige werksfeer met een hoge mate van collegialiteit. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je kan zelf grotendeels richting geven aan het werk.


Specialisme 
MB Recruitment is gericht op het bemiddelen van personeel binnen de machine- en apparatenbouw. 


Trefwoorden
Hardware Engineer, HBO, Electro, Machinebouw, HTS, Electrotechniek, E-plan, Electrical, Eplan, Elcad, SEE


 

Niveau
HBO
Provincie
Utrecht

Online solliciteren

Upload requirements
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van MB Recruitment.