Lead Constructeur | Mechanical Engineer | Machinebouw | Oosterhout | Fulltime

Ben je HBO opgeleid richting de werktuigbouwkunde en heb je minimaal 3 jaar ervaring als constructeur binnen de machinebouw? Wil je daarnaast graag werken binnen een bedrijf met doorgroeimogelijkheden? Zo ja, neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Werkomgeving

Deze goede klant waar we jaarlijks meerdere mensen bemiddelen naar mooie functies is een speler die wereldwijd handling systemen levert. Deze opdrachtgever staat bij veel mensen binnen de branche goed aangeschreven en ook de mensen die we hier de afgelopen jaren hebben bemiddeld werken er met veel plezier. De organisatie is een modern bedrijf, dat voorop loopt als het gaat om slim en doordacht engineeren. Er wordt veel geïnvesteerd in innovatie, maar ook wordt gekeken hoe slimmer en sneller ontwikkeld kan worden en hoe meer modulair gewerkt kan worden. Verder kenmerkt het bedrijf zich door de ongedwongen sfeer en de wij cultuur.

 

Functieomschrijving

Als Lead Constructeur bedenk je zelfstandig of in teamverband oplossingen voor de wensen van de klant voor een bepaald handling probleem. Je doet dit op basis van de specifieke wensen van de klant. Je maakt het concept verzorgt calculaties en coördineert de detailengineering. Tevens de bouw monitor je of de machines volgens specificatie worden opgeleverd.

 

Functie eisen

Minimaal 3 jaar ervaring binnen de machinebouw of aanverwant. HTS diploma richting de Werktuigbouwkunde of Mechatronica. Bereidheid om incidenteel te reizen. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent een fijne collega die goed met anderen overweg kan.

 

Aanbod

Werken binnen een organisatie die grote en complexe internationale projecten uitvoert soms wel ter waarde van tientallen miljoenen. Leuke en ongedwongen werksfeer. Uitdagende projecten en voldoende doorgroeimogelijkheden. Goede primaire arbeidsvoorwaarden, de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld goed bij dit bedrijf. Ruimte om zelf sturing te geven aan het werk. Een jaarcontract bij aanname.


Specialisme
MB Recruitment is gericht op het bemiddelen van personeel binnen de machine- en apparatenbouw. Heb jij ervaring als Field Service Engineer, Mechanical Engineer, Software Engineer, Hardware Engineer, Project Manager, Werkvoorbereider, Inkoper, Sales Engineer of Sales Manager dan helpen wij je graag naar de baan die past bij jouw wensen en ambities.  


Trefwoorden
Mechanical Engineer, Constructeur, Machinebouw, Machines, Solid Works, Werktuigbouwkunde, WTB, Mechatronica, HTS, HBO, Mechatronica, Tekenaar, Design, Ontwerper, Engineering, Project Engineer 

 

Niveau
HBO
Provincie
Noord-Brabant

Online solliciteren

Upload requirements
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van MB Recruitment.